Geef je project
alle slaagkans.

Beleef crowdfunding met Hello crowd!.

1

Geniet van gepersonaliseerde coaching

Je project indienen op Hello crowd! is niet voldoende. Je moet het ook kunnen verkopen, mensen overtuigen en je netwerk aanspreken... Kortom, er komt heel wat bij kijken. Maar je staat er niet alleen voor: een coach begeleidt je doorheen het hele traject.

2

Reken op een slaagpercentage van 71%

Inderdaad. Hier heeft je project 71% kans om de nodige financiering binnen te halen. Of zelfs meer dan de financieringsdoelstelling. Wil je je project alle kans geven op slagen, dan ben je hier aan het juiste adres. Vergelijk gerust met andere platformen, je zal wel zien ;-)

3

Eenvoudig je project financieren

Je vrienden en familie geloven in je project? Dan is Hello crowd! de ideale manier om hen je project te helpen verwezenlijken en anderen te overtuigen om hetzelfde te doen. Het enige wat nodig is om je project te steunen is een bankkaart. Easy! En Hello bank! begeleidt het ophalen van de fondsen. Iedereen kan dus op twee oren slapen...

4

Een (inter)nationale vitrine

Met Hello crowd! combineer je het beste van twee werelden om je netwerk uit te breiden. Met de 475.000 leden van Hello bank! in België en daarbovenop de 1.300.000 leden van Ulule wereldwijd.

Je hebt een vraag?
Francesca weet het antwoord!

Eén van de sterktes van Hello crowd! is de toegankelijke en permanente ondersteuning. Blijf dus nooit met een vraag zitten, maar stel ze rechtstreeks aan Francesca. Zij weet alles over crowdfunding en deelt haar kennis graag met jou!

Stel je vraag

Dien nu je project in of overloop nog even onze basics voor je van start gaat