Financier je project en krijg €200 cadeau!

Het is zover, nu is het voor echt… Hoog tijd om eindelijk werk te maken van dat fantastische idee. Het lukt je wel, echt waar, want bij ons krijgt iedereen een kans.

Echt werk maken van een idee, het is niet makkelijk… Dat weten we maar al te goed. Vandaar dat we je graag een extra duwtje in de rug geven. Dus stop met piekeren, tijd voor actie! Je krijgt van ons twee weken de tijd om je crowdfundingcampagne te laten lopen. Je financieringsdoelstelling? Tussen €500 en €2.000. Slaag je erin om dit bedrag binnen te halen, dan krijg je er van ons €200 bovenop!

Dit is onze manier om te tonen dat we in jou geloven. En ook wel ter gelegenheid van ons tweejarig bestaan. Twee jaar waarin we, hier bij Hello crowd!, fantastische projecten hebben helpen realiseren dankzij crowdfunding. En nu is het aan jou!

Hoe pak je dit aan?

  • Eerst en vooral moet je project een collectieve draagwijdte hebben, wat betekent dat het niet enkel jou, maar ook de maatschappij iets moet opleveren. Je huis verbouwen met Hello crowd! zal dus niet lukken, er een B&B van maken wel.
  • Dien je project in tussen 23/10/2017 en 05/11/2017.
  • Je crowdfundingcampagne moet ten laatste van start gaan op 02/12/2017 en mag niet langer dan twee weken duren.
  • Bereik je 100% van je financieringsdoelstelling (en we duimen dat je er ver boven gaat!), dan is je campagne geslaagd en krijg je er van ons €200 bovenop.

Algemene deelnemingsvoorwaarden


We kunnen niet wachten om te ontdekken met welk idee jij op de proppen komt! Dien je project in vóór 6 november.

Twee weken, dat krijg je nog net ingepland in je drukke agenda. En geef toe, het stelt eigenlijk niets voor als je weet hoe je toekomst er zal uitzien eenmaal je het geld hebt verzameld en je idee eindelijk realiteit wordt. Vergeet niet dat je er bij Hello crowd! nooit alleen voor staat: een coach begeleidt je doorheen het volledige traject. Meer weten over crowdfunding en Hello crowd! vooraleer je van start gaat?

Vragen over dit project?

Vind het aantwoord op het Help & Support forum.

Go!