Projecten steunen en je waarden scherpstellen

Met je bijdrage aan crowdfundingprojecten steun je niet alleen mooie ideeën, maar versterk je ook je waarden. Op het Hello crowd! platform vind je projecten die perfect aansluiten bij wat jij denkt en voelt!

Bijdragen aan een project betekent meer ontvangen dan je hebt gegeven. Tegelijk versterk je wat jij echt waardevol vindt door projecten te steunen die erbij aansluiten. Jezelf overstijgen, anderen helpen, ethisch handelen, … deze en andere belangrijke waarden worden uitgedragen door de campagnes op Hello crowd!

Jouw bijdrage tot een meer solidaire wereld

Vind jij het vanzelfsprekend om anderen te helpen? Dat vindt ook Mathias, een student aan het ICHEC die deelnam aan het Housing Project om met concrete acties de levensomstandigheden van behoeftige gezinnen in India en Afrika te verbeteren. Zijn bijdrage ging naar de renovatie van een school en bibliotheek in de stad Abomey, in Benin. En om zijn reis te financieren deed hij in januari een beroep op Hello crowd!. Zijn crowdfundingcampagne was succesvol: hij haalde de €1.000 op die hij nodig had. Eerder had een koppel backpackers al €2.000 opgehaald om de heropbouw van Senaru en Sembalun te steunen. Deze dorpen op het Indonesische eiland Lombok zijn het vertrekpunt voor de beklimming van de Rinanji, maar recente aardbevingen hebben ze grotendeels verwoest. Het project financierde de heropbouw van infrastructuur en guesthouses, zodat het toerisme, de voornaamste inkomstenbron, opnieuw op gang kan komen.

Sporters zichzelf laten overtreffen

Ben je sportief in hart en nieren? Leef je voor uitdagingen en wedstrijden? Wil je je grenzen blijven verleggen? Dan komt het goed uit dat funders ook veel sportprestaties steunen via het Hello crowd! platform. Eerdere succesvolle projecten verleenden steun aan schermsters, fans van obstacle runs of CrossFit, triatleten, … Wil jij ook graag een sportman of -vrouw aanmoedigen? Patricie, een marathonloopster, traint momenteel hard om haar droom waar te maken: meedoen met de beroemde Marathon van New York. Om haar reis te financieren en zich in te schrijven voor deze legendarische loopwedstrijd heeft zij €1.000 nodig. Klik hier om haar te helpen!

Beter consumeren voor de planeet

Zet jij je in voor de toekomst van onze planeet? Dan is duurzaam consumeren voor jou een natuurlijke reflex. Onze funders krijgen de kans om talrijke projecten voor een bewust consumptiepatroon te steunen. Onlangs maakte het platform plaats voor een campagne van boetiek Atome in Ath, die mode koppelt aan ethische accessoires. Oprichtster Allison had €6.000 nodig om haar boetiek in te richten. En met de hulp van Hello crowd! en de funders bereikte zij haar doel. Een vergelijkbaar project dat funders graag steunden, op een ander domein, is Vrac’Attitude, waarmee Josine een “zero waste” bio-kruidenierszaak wil openen.

Wil jij ook bijdragen aan projecten die waarden uitdragen waar jij voor 100% achter staat? Klik hier en ontdek de ideeën van onze initiatiefnemers.

Vragen over dit project?

Vind het aantwoord op het Help & Support forum.

Go!