Wat krijg je tegenwoordig nog voor €10? Heel veel…

Een tiental euro’s, meer heb je niet nodig om artiesten op weg te helpen, het goede doel te steunen, iemand zijn roeping te laten ontdekken, exclusieve voordelen te genieten… Deze unieke beloningen van succesvolle campagnes op Hello crowd! bewijzen het.

Nee, je hoeft echt niet je spaarvarken binnenstebuiten te keren om interessante beloningen aan de haak te slaan. Nauwelijks een tiental euro’s volstaan om een project te helpen lanceren of iemand de uitdaging van zijn leven te bezorgen. Terwijl jij ondertussen…

Je oren verwent

De jonge Brusselse indiegroep JAKOMO was op zoek naar financiering voor de opname en productie van zijn eerste single. En die kwam er, dankzij een geslaagde crowdfundingcampagne. De groep legde zijn funders in de watten: voor €10 konden zij het eerste nummer downloaden en hadden ze recht op een knuffel van de band!

Keizerlijke sokken draagt

Trebius Valens is een nieuw Belgisch sokkenmerk met originele grafische prints. Om hun eerste collectie te produceren hadden de ontwerpers geld nodig, dat ze ophaalden met een crowdfundingcampagne. De funders die €10 stortten, kregen natuurlijk een welgemeend dankwoordje, maar ook een aankoopbon van €5 die ze in de webwinkel konden inruilen. En als ze dat deden ontvingen ze voor slechts vijf extra euro’s een paar sokken naar keuze, te kiezen uit de zes bestaande modellen.

De goede zaak steunt en bekendmaakt met een T-shirt

Sam wil met zijn koffiebakfiets, Wilde Koffie, in Antwerpen de straten doorkruisen om versgebrande koffie te verkopen. En van elke verkochte kop koffie stort hij tien cent aan de organisatie Eight, die strijdt voor een basisinkomen in Oeganda en daar vooral kinderen wil helpen. Funders die zijn project steunden, hielpen niet alleen om de wereld rechtvaardiger te maken, maar kregen ook een toffe T-shirt in de kleuren van het project!

Geniet van zoete hapjes

De koekjes van Betty & Albert vielen eigenlijk zo al perfect in de smaak. Maar Emilie en Hanne, de bezielsters van dit nieuwe merk van zoete verleidingen made in Belgium, konden dankzij crowdfunding hun bedrijf pas echt lanceren, de verpakking van hun producten financieren en ze mooi presenteren in de winkels. Alle lekkerbekken die hun project met €10 steunden, ontvingen een zakje koekjes naar keuze!

Schuilt er ergens diep in jou een geboren funder en wil jij ook een project steunen? Dat kan al met €5 en enkele muiskliks. Ontdek alle projecten die nu op financiering wachten op Hello crowd!

Zie alle projecten
Vragen over dit project?

Vind het aantwoord op het Help & Support forum.

Go!