Wie geeft, ontvangt ook … een mooie beloning

Initiatiefnemers doen hun uiterste best om je te overtuigen dat zij je steun verdienen. Ze doen dat onder andere met beloningen waar je vrienden beslist jaloers op zullen zijn. Kijk maar naar deze projecten die momenteel lopen op Hello crowd!.

Jonge ouders in de wolken met babykleertjes

Op zoek naar een geschenkidee voor kersverse mama’s en papa’s zonder je blauw te betalen? Dan zijn de T-shirts en body’s voor baby’s van het merk Bébé Adoré ideaal voor jou. Voor slechts 29 euro koop je al 2 stuks uit deze kledinglijn in duurzame en milieuvriendelijke stoffen, die is bedacht door  Rebecca Vandamme, zelf een jonge mama. Wat dit nieuwe Belgische merk origineel maakt? De collectie omvat ook kleertjes voor kinderen die speciale verzorging nodig hebben. “Ik werk hiervoor al bijna drie jaar samen met medisch specialisten,” zegt Rebecca. Ze zette haar crowfundingcampagne op om de productie te kunnen lanceren. Haar funders kunnen dus niet alleen unieke en kwaliteitsvolle babykleertjes kopen, maar ook een sociaal en solidair project steunen.

Sporters enthousiast over MTB-materiaal

Guy Materne is al twintig jaar een gepassioneerde mountainbiker. Hij neemt voor de vierde keer deel aan joBerg2v, een wedstrijd van bijna 1000 kilometer en 9 dagen in Zuid-Afrika. Guy wil natuurlijk sportief uitblinken, maar hij heeft ook een welomlijnd maatschappelijk doel: geld inzamelen om samen met de vzw MeJea kwaliteitsvol en veilig materiaal aan te kopen voor kinderen en jongeren die willen starten met de mountainbikesport. Dus als je je afvraagt wat je bijdrage tot dit project jou oplevert: je steunt toekomstige MTB’ers (misschien zelfs kampioenen!) en vanaf een bijdrage van 30 euro krijg je toegang tot MTB-materiaal (een drinkfles, een truitje, een broek, …).

Bewuste consumenten blij om in bulk te shoppen

Iedereen denkt tegenwoordig aan zijn ecologische voetafdruk, hoe kan het ook anders? De manier waarop je consumeert en koopt speelt daarin een grote rol. De oplossing? Producten in bulk kopen: je betaalt minder én je beperkt aanzienlijk het afval. Je hebt dan immers geen plastic zakjes of plastic productverpakkingen nodig, want je hergebruikt je potten, dozen en tassen. En het goede nieuws is dat er steeds meer bulkwinkels komen. Ook Catherine Lambert koos resoluut voor deze formule om haar lokale kruidenierszaak Misa Vrac in Bertrix op te starten. En om haar project financieel rond te krijgen, begon ze een crowdfundingcampagne. Funders die haar steunen met 50 euro of meer kunnen meteen milieuvriendelijk gaan winkelen, want ze ontvangen een glazen pot en fles voor hun toekomstige bulkaankopen (en een receptenboekje).

Ligt de rol van funder jou en heb je zin om een project te steunen en mooie beloningen te ontvangen? € 5 en enkele muisklikken, meer is er niet voor nodig! Ontdek alle lopende projecten op Hello crowd!.

Zie alle projecten
Vragen over dit project?

Vind het aantwoord op het Help & Support forum.

Go!