JOUW PROJECT START HIER!

Een nieuw project aanmaken op Hello crowd! is kinderspel. Lees deze 6 basisregels en je project wordt ongetwijfeld een groot succes!

1

Ga er 100% voor! Er is geen magische formule…

Je project lanceren op Hello crowd! is al een stap in de goede richting, maar zal niet volstaan om je financieringsdoel te bereiken. Het is JOUW project, spread the word!
2

Verleid je publiek!

Grote foto's, opvallende video's, een heldere en gestructureerde presentatie… Toon dat je ervoor wil gaan! Een project dat mensen met plezier ontdekken, zullen ze ook vlotter delen.
3

Het is alles of niets!

Om je financiering te ontvangen, moet je minstens je doelstelling bereiken (en natuurlijk het liefst overschrijden!). Is dit niet het geval, dan worden jouw funders integraal terugbetaald, zonder kosten.
4

Zoveel meer dan een financiering

De mensen die je hier bereikt zijn jouw eerste publiek, jouw eerste potentiële funders. In aanloop naar het behalen van je doelstelling kan je ook rekenen op een onvergetelijke ervaring, met tal van waardevolle adviezen, ontmoetingen en gesprekken.
5

Beheer je project

Op Hello crowd! heb jij alle touwtjes in handen: je behoudt de volledige intellectuele eigendomsrechten over alles wat je doet. Je bent ook zelf verantwoordelijk voor de uitvoering van je project en het onderhouden van een goede band met je funders. Blijf in nauw contact met hen!
6

Vergeet de bijkomende kosten niet!

Bereken aandachtig de eventuele verzendkosten, het kostenplaatje van je beloningen en voeg daar de commissie van Hello crowd! aan toe, aan 8,07% incl. BTW op alle geïnde bedragen. Dit laatste geldt enkel wanneer je project volledig gefinancierd wordt. Alle transactiekosten zijn inbegrepen (zie ook de uitgebreide gids op Ulule.com).

Je hebt een vraag?
Francesca weet het antwoord!

Eén van de sterktes van Hello crowd! is de toegankelijke en permanente ondersteuning. Blijf dus nooit met een vraag zitten, maar stel ze rechtstreeks aan Francesca. Zij weet alles over crowdfunding en deelt haar kennis graag met jou!

Stel je vraag
Dien je project in